Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Υπερήφανα μπιμπερό ενωθείτε.


Αν θες να κάνεις σαματά στις μαμαδο-ομάδες τότε ανέβασε ένα ποστ για τον θηλασμό λέγοντας πως δεν θήλασες ποτέ ή πως δεν σου αρέσει να βλέπεις παιδια του δημοτικού να κρέμονται από το στήθος της μαμάς του!!!! (αν δεν έχεις ασφάλεια ζωής ήρθε η ώρα να κάνεις).

Εγώ δεν θηλασα από ΕΠΙΛΟΓΗ! Δεν ήθελα ρε παιδί μου, αν και προσπάθησα, αν και είχα γάλα ζοριζόμουν και το έκοψα. Ναι, τα παράτησα!

Μεγάλωσα το παιδί μου με σκονόγαλο και πλέρωσα αδρά την κάθε γουλιά του στις φαρμακοβιομηχανίες!!! Αν με ρωτάς γιατί το έκανα θα σου πω ειλικρινέστατα πως δεν είχα τα κότσια και δεν το άντεχα να είμαι όλη μέρα με το βυζί απέξω και το μωρό κρεμασμένο πάνω μου.

Έχω φίλες που ανήκαν στο δικό μου "στρατόπεδο" και άλλες που ήταν υπέρμαχες του θηλασμού και κάθε φορά που με έβλεπαν με μπουκάλι στα χέρι άρχιζαν το κήρυγμα!!!!

"Πώς το κάνεις αυτό στο μωρό σου;"
"Γιατί του δίνεις όλα αυτά τα χημικά;"
"Τεμπελιαζεις, γι αυτό έδωσες ξένο."
"Δεν νοιάζεσαι για το μωρό σου..."

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν απάντησα σε αυτά τα σχόλια....όχι γιατί φοβόμουν ή γιατί ένιωθα πως κάνω κάτι κακό αλλά για να μην τις προσβάλλω...άσχετα αν αυτές με πρόσχημα "το καλό του παιδιού μου" μου έχωναν τα χίλια μύρια!

Λοιπόν, φίλη μου θηλάζουσα, πολύ καλά κάνεις και θηλάζεις το παιδάκι σου! Πράττεις άριστα και σου βγάζω το καπέλο (παρόλο που εσύ μου έβγαλες την ψυχή) όμως όλα έχουν όρια.

                                             Κάνε Like στο Black Sheep Mom στο Facebook


ΟΧΙ δε μου αρέσει να βλέπω παιδάκια να γυρνάνε από το σχολείο και να τρέχουν στο στήθος να θηλάσουν!
ΟΧΙ δε μου αρέσει να πετάς με υφάκι τον βύζο σε πλατείες και καφετέριες για να θηλάσεις το 5χρονο !!! Μπορείς να το κάνεις διακριτικότερα αφού το επιθυμείτε και οι 2 σας. Και για να προλάβω μερικές ουτε τα ξεκωλάκια που κυκλοφορούν με φουστοζώνες και μπούστο-χαράδρα μου αρέσει να βλέπω!!!!

Αααααα! Τι;;;; Δεν σου αρέσει που κριτικάρω την επιλογή σου;;; Γιατί κούκλα μου; Εσύ πως με κάνεις σκουπίδι επειδή έδωσα σκονόγαλο;;; Προς Θεού δεν λέω ότι ο θηλασμός δεν είναι καλός!!! Είναι υπερτέλειος αν έχεις την επιμονή και την υπομονή να τον κάνεις, είναι ότι πιο φυσικό και φυσιολογικό υπάρχει!!!

Η εμμονή με ενοχλεί! Η υπερβολή με ενοχλεί!Η μόδα και η ημιμάθεια με ενοχλεί! Ο ψυχολογικός πόλεμος με ενοχλεί! Η χολή που πετάς στις μαμάδες σαν εμένα με ενοχλεί! Η ασέβεια και η αγένειά σου με ενοχλεί! Η αλαζονεία σου με ενοχλεί!

Σε θαυμάζω που θηλάζεις το μωρό σου (το μωρό σου όχι το παιδί του δημοτικού, αλλά και πάλι γούστο σου και το βουλώνω) , σε καμαρώνω, επικροτώ την απόφασή σου και την σέβομαι χωρίς να ρωτάω πολλά πολλά. ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ!
Μην φρικάρεις με το μπιμπερό.... αγαπώ κι εγώ το μωρό μου...θέλω το καλύτερο γι αυτό αλλά δεν θηλάζω!

Ουφ..τα 'πα και ξεθύμανα η μη θηλάζουζα μαμά, η σκονογαλού!

Με εκτίμηση,
Το Μαύρο Πρόβατο.



Στείλε την άποψή σου ή την ιστορία σου στο mail blacksheepmomm@gmail.com


2 σχόλια:

  1. Πες τα κούκλα μου να αγιάσει το στόμα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, καλά τα λες αλλά κάνε και μια ασφάλεια ζωής. 'Αμα σε πάρουν χαμπάρι οι μαμαδο-ομάδες θα σε φάνε ζωντανή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Άφησε το σχόλιό σου!